Najnovšie recenzie zo sekcie Hrkálky
- Bábätko sa s hračkou rado často hrá
- Vadí mi alibistické upozornenie výrobcu, že hračka nie je určená deťom do troch rokov, pretože obsahuje malé časti, ktoré môže prehltnúť keď sa vysypú, a nesmú sa s ňou hrať bez dozoru dospelého. Je to predsa hrkálka pre bábätko. Výrobca by mal vedieť garantovať, že je hračka pre bábätko aj spôsobilá.
Prekvapilo ma, aká maličká je hrkálka, podľa obrázku som si predstavovala väčší rozmer. Bábätku ale padne dobre do ruky.
- no ta hracka uplne jak keby vyuzita ze niekto pouzival a vobec nehraje tak ako ma ..a ties niektore hracky co som objednala tak boli strasne od prachu keby aspon poutierali aby clovek nevsimol si ...velmi niesom spokojna
no ta hracka uplne jak keby vyuzita ze niekto pouzival a vobec nehraje tak ako ma ..a ties niektore hracky co som objednala tak boli strasne od prachu keby aspon poutierali aby clovek nevsimol si....velmi nie som spokojna
- nezaujal bábo
zaujal bábo
- Prakticka hracka
- Som spokojna
Je velmi dobre
Ked som tuto hrkalku prvy krat dala mojej pol rocnej dcerke tak si ju chytila do jej malinke ruki a hned si ju zacala obdivovat a hned ju zavala aj hriskat.
Krásne zvieratá z príjemného kaučuku a s jemnou hrkálkou. Dobre sa bábätku chytajú do ručičiek a sú taktiež skvelé na kúsanie.
Krásne zvieratá z príjemného kaučuku s jemnou hrkálkou vo vnútri. Hlava a Nožičky prasiatka a ovečky sú skvelé na kúsanie
Pekný, farebný, šikovný do malej rúčky ☝️
Šikovná do rúčky, ultra ľahká, farebná, má veľký úspech u vnučky☝️
Milé praktické, akurát do malej rúčky☝️
- splnilo očakávania
- krásna hračka
- má všetko, čo batoľa zaujme - pestré nášivky, hrká, píska, šuští
- dobre padne do malej ručičky
- Málo hrká
- Kúpila som 4-mesačnej vnučke, páči sa jej a hrá sa s kvetinkou, aj má čo hrýzť. Super
Dieťaťko OBALL loptička veĺmi zaujala, už ako 3 mesačné. Pekná, farebná, s hrkálkou vnútri.
Je super aj pre takéto malé bábätká, lebo je veĺmi ľahučká. Dieťa s ňou vie dobre manipulovať a keď náhodou sa buchne, neublíži si.
Ľahké do ruky dieťaťa.
bol vacsi ako na obrazku-cize super
- Veľmi milá hračka
- Je to aj hrkálka
- Čakala som, že sa bude väčšia.
Zobrazujem 121 - 140 zo 291 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...15 Ďalšie »